NeFUB competitie

Vasp gaat stoppen!

Vanaf seizoen 2021-2022 zal vasp.nl niet meer beschikbaar zijn voor overzichten en downloads zoals agenda en wedstrijdbriefjes.

Vasp.nl wordt niet meer actief onthouden en we verwijzen dan ook naar Slappshot (Android, iOS) of naar de website van NeFUB.

Sportcentrum Universiteit Twente, Enschede

Promenade 1
7522 NB Enschede
Toon op kaart
053-4898001
(Zie ook http://www.sport.utwente.nl/Contact/routebeschrijving/)

Per auto, uit de richting Almelo/Deventer

De autosnelweg A1 volgen richting Hengelo, daarna de A35 naar Enschede. Afrit nr. 26, Enschede West/Universiteit, nemen en direct linksaf slaan (je gaat over de A1 heen). Neem iets verderop (1 a 200 meter) de eerste afrit rechtsaf, nog voor het viaduct. Bij het stoplicht linksaf en de borden richting Universiteit volgen. Bij de universiteit aangekomen, langs de portier rijden en rechtdoor rijden (Drienerlolaan). De weg doorrijden en met de bocht mee naar links. Direct na de bocht naar rechts (voor de voetbalvelden). Deze weg met de bocht mee naar links volgen. Het gebouw rechts achter de parkeerplaats is het sportcentrum.

Per openbaar vervoer

Er rijden stoptreinen naar Enschede CS en Enschede Drienerlo en intercity's naar Enschede CS.

Stoptrein

Uitstappen bij Enschede Drienerlo. Neem vanaf dit station lijn 1 richting Universiteit. Uitstappen bij bushalte "Bastille", enkele meters teruglopen en linksaf. Deze weg met de bocht mee naar links volgen. Het sportcentrum is het gebouw rechts achter de parkeerplaats.

Intercity

Uitstappen in Enschede en vanaf hier de bus, lijn 1 richting Universiteit, nemen. Uitstappen bij bushalte "Bastille", enkele meters teruglopen en linksaf. Deze weg met de bocht mee naar links volgen. Het sportcentrum is het gebouw rechts achter de parkeerplaats.

Voor het plannen van een reisroute en actuele informatie over het openbaar vervoer naar de universiteit, gebruik de OV-reiswijzer. In te vullen straatnaam is "Boerderijweg". Let echter op dat u bij halte "Bastille" uitstapt.

http://www.sport.utwente.nl/Contact/

Agenda Sportcentrum Universiteit Twente

Geen wedstrijden gepland in Sportcentrum Universiteit Twente

Downloads voor Sportcentrum Universiteit Twente

Geen downloads voor Sportcentrum Universiteit Twente
Bekijk deze locatie via andere media