NeFUB competitie

Vasp gaat stoppen!

Vanaf seizoen 2021-2022 zal vasp.nl niet meer beschikbaar zijn voor overzichten en downloads zoals agenda en wedstrijdbriefjes.

Vasp.nl wordt niet meer actief onthouden en we verwijzen dan ook naar Slappshot (Android, iOS) of naar de website van NeFUB.

Universitair Sportcentrum, Nijmegen

Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen
Toon op kaart
024-3612392
Auto Vanaf alle invalswegen in Nijmegen zijn de Radboud Universiteit Nijmegen aangegeven op de ANWB-wegwijzers (zie overzichtskaart). Op de campus Heyendaal moet betaald worden voor parkeren. Trein Treinen stoppen op station Nijmegen Centraal en station Nijmegen Heyendaal. Station Nijmegen Heyendaal ligt op loopafstand van de universiteit; vanaf Nijmegen Centraal rijden bussen in ongeveer tien minuten naar het universiteitsterrein. Tweemaal per uur vertrekken er treinen vanaf het centraal station naar station Heyendaal (stoptreinen richting Boxmeer en Venray). Met de Reiswijzer kunt uw treinreis (en busreis) plannen. Bus Op het universiteitsterrein zijn bushaltes aan de Philips van Leydenlaan en de Erasmuslaan. Wegens de afsluiting van het kruispunt Heijendaalseweg - Kapittelweg, vervallen gedurende de afsluiting de haltes op de Heyendaalseweg en de Kapittelweg. Tijdens de spits rijdt er elke vier minuten een bus (lijn 10) van het station naar campus Heyendaal. Ook rijden er verschillenden stadsbussen en streekbussen uit onder meer Wijchen, Grave, Cuijk, Venlo en Arnhem naar de universiteit. Met de Reiswijzer kunt uw busreis (en treinreis) plannen. Meer informatie over busroutes: www.hermes.nl, www.novio.nl.

Agenda Universitair Sportcentrum

Geen wedstrijden gepland in Universitair Sportcentrum

Downloads voor Universitair Sportcentrum

Geen downloads voor Universitair Sportcentrum
Bekijk deze locatie via andere media